Sol, men kallt (Som vanligt)

Hej på er!

I dag har ju solen varit framme, den är så välkommen. Men om jag nu ska klaga igen så kunde det väl i alla fall bli lite värme också. Men det kommer nog….

I måndags var Max och Frida utanför Jönköping. Max köpte en liten söt folkvagn där som dem senare på kvällen kom och visade oss. Han går i sin fars fotspår. Patrik har nog haft alla modeller som finns och givetvis var han tvungen att provköra den. Jag tycker de där små bubblorna känns lite osäkra och inga bälten var det i den heller. Men ni lovar att köra försiktigt, Max och Frida  🙂

Snart bär det i väg till Spanien. Givetvis i en folkvagn, fast modell större. Vi har ju tagit in på övernattnings hotell innan när vi åkt ner, men denna gången ska vi sova i bilen….Och ni som känner Ami vet att jag har en ”lätt”toa fobi. Därför har min bror varit omtänksam att låna ut en Porta potti till mig. Resten får ni själva lista ut….

Vår Spanien bil som snart är proppfull med saker.

DSC04272

Vad gör Ami här då? Mitt internet slutade fungera och då är det bara att klättra upp på vinden och fixa det, iklädd mina flipp flopp. Det var högt så jag skickade upp Patrik i stället.

DSC04271

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Det här inlägget postades i Helsingborg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sol, men kallt (Som vanligt)

  1. ulla skriver:

    Det där ser farligt ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.