Uppe tidigt igen!

Hej på er!

Vaknade tidigt i dag med, fast ofrivilligt. Men av en bra orsak. Det var min kära mamma som skickade ett sms bara för att kolla så vi inte hade några fönster öppna. Vi förstod först ingenting men tittade ut och  såg en stor svart rökpelare mellan träden. Slog på nyheterna och hörde att det var en storbrand i ett transportföretag och man gick ut med en varning att hålla sig inomhus med stängda fönster och ventiler. Som tur var hade vi inga öppna fönster denna gång, men tack mamma för ditt sms.

När vi fått i oss lite frukost träffade vi våra Los Altos vänner och deras sötnos. De står snart i startgroparna för sin Spanienresan och när vi träffas pratar vi i mun på varandra 🙂 Så klart mest om just Spanien.

Ami är lycklig med lille sötnosen i famnen 🙂

DSC04845

Vi har även packat lite också. Allt ska inte med till Spanien, men en del av det ska, till Patriks stora bekymmer 😉

DSC04846

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Helsingborg och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.