Skrockfull?

Hej på er!

Skrockfull? Nej inte Ami. Fast det var fredagen den 13 i går. Jag tänker aldrig på sånt, som tex att inte lägga nycklar på bordet eller aldrig ta ljung inomhus. Nej här lägger vi nycklarna var vi tycker det passar. Sen att man inte hittar dem är ju en annan sak 🙂 Men livet skulle bli så komplicerat om man hela tiden skulle tänka så. Max har ju en svart katt, skulle vi spotta över axeln varje gång vi träffar den lille sötnosen? Nej det går inte.

Så i går gjorde vi något väldigt okomplicerat. Vi tog våra cyklar och styrde ner mot stranden. Där satte vi oss och bara njöt. Livet är bra härligt 🙂

DSC04890

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Helsingborg och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skrockfull?

  1. Ulla skriver:

    Så fina ni är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.