Inne dag!

Hej på er!

Solen fortsätter att lysa med sin frånvaro här i Helsingborg och himlen är grå 😦  Men än så länge slipper vi ju snön i alla fall. Ja, Ami är kanske lite egoistisk nu som inte tänker på alla andra som faktiskt vill ha snö. Men ibland får man väl vara det…..

Gårdagen blev en sån där skön dag när man inte behövde göra någonting. Man kunde bara sitta på en bänk och njuta, om man skulle vilja. Kanske med en liten filt över sig, för att hålla värmen 🙂 Men i lugn och ro i alla fall.

DSC05599,1

Vi var faktiskt inte utanför dörren. Jo, nu ljög Ami. Patrik fick ge sig ut. Inte så långt, bara till soptunnan. För när Ami lyfte på soppåsen blev det blött om fötterna. Påsen läckte och en hel del av det där äckliga hamnade på golvet 😦 Då blev det Patrik som fick rycka ut. Och Ami fick gå ifrån sin lugna vrå för en liten stund och plocka fram golvmoppen. Så lite nytta blev det mitt i allt ändå.

Max ringde också för att kolla så föräldrarna hade kommit ordentligt hem där på nyårsnatten. Ombytta roller nu…. Tur han ser till så vi har det bra ♥

Sen blev det en bra film. Och ni kan aldrig gissa vilken….. Askungen 🙂

En mysig innedag, men snart sitter vi på den här bänken igen. Med eller utan filt, men förhoppningsvis är himlen lite blåare än här 😀

DSC_2303,1

Trevlig torsdag!

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Helsingborg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Inne dag!

 1. Decdia skriver:

  Om det ska vara snö så ska det vara över julhelgen, nu kan det faktiskt gå och bli vår. 🙂
  Dumma sopor och dumma plastpåsar! Herregud, ibland betalar man ju 2-3 spänn för dem, är det då så mycket begärt att de ska vara täta?

  • Ami skriver:

   Ja, jag blir helt galen på dessa soppåsar. Och det är ju såå äckligt när det rinner ut 😦

   Och våren längtar vi också efter 🙂

 2. Ama de casa skriver:

  Jag hade nog hellre gått ut med soporna än torkat golvet. Eller förresten det vore ju dumt. Eftersom golvrelaterade uppgifter inte ingår i min befattningsbeskrivning hade Anders först fått gå med soporna och sen ta hand om golvet 😉

  sv: Den där fågeln med en vuxen-Nisse var ingick i utsikten från vårt hotellrum i Alicante på 15:e våningen 🙂

  • Ami skriver:

   Haha! Ja, du är smartare än mig 🙂 Jag måste ändra om vårt ”arbetsschema” här hemma… 😉

   Åh, ni såg den från ert hotellrum. Ja det förklarar ju saken 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.