Hej på er!
I går tog vi oss en tur till Cardinal för att som vanligt där äta jättegod mat. Men först ett stopp på Bishops arms för ett glas vin och en öl.
Sen var det dags att traska vidare över gatan och in på nästa ställe och slå sig ned och fundera ut vilken av alla goda rätter vi skulle äta. Och när det var gjort skickade vi helt enkelt ut beställningen till kocken 🙂
Patrik började med den goda skaldjurssoppan – och den åt han inte med gaffel 🙂
Ami kunde inte motstå carpaccion. Den är så god! Och sen får man så röda ögon när man ätit den 😉
Sen var det bara att fortsätta äta när vi ändå hade börjat….Oxfilé med murkelsås och en liten, liten klick kryddsmör på toppen.
Patrik vet att man inte får börja äta innan bloggbilden är tagen 🙂
Och som efterrätt beställde Ami in kocken 🙂
Ha en skön söndag!
Oj så mycket gott! Jag ser att Patrik går all-in när det gäller musslor nu 🙂
Och inte snålades det med murkelsåsen heller… Och apropå snål – snålvattnet rinner här.
🙂
Ja, Patrik övar sig med musslorna, så han inte ska komma av sig 😉
Titta nu inte för mycket på murkelsåsen så du dreglar ner hela min skärm 😉
Hej Ami, vilken fin mat. Det var snyggt med röda ögon. Undrar om man kan få det här i Torre också.
Och vilken gullig kock!
Kram/Ingrid
Hej Ingrid!
Ja, maten där är alltid så god och fint upplagd – men man blir alldeles för mätt. Men det bästa av allt är ju i alla fall när jag får träffa kocken 🙂
Och röda ögon kan man nog få i Torre också, i alla fall lyckas jag med det 🙂
Ha det bra!
Kramar från oss
Vad gott allt så ut! Och vilket bra tips att skriva ner sin beställning. Inser att det snart är lunchtid här…Bilderna gjorde mig nog lite hungrig trots att knappast frukosten aä avslutat. Men jag får ge mig till tåls.
Ingår kocken i beställningen? Han såg väldigt trevlig ut…. Skall lägga restaurangens namn till anteckningarna om jag kommer till Helsingborg. För då blir det ett besök här. Absout!
Kram!
Ja, det är verkligen god mat på det stället – och mycket! De har krysskort så man själv kan komponera hop sin meny och kryssa i vad man vill ha och hur man vill ha köttet stekt etc…
Och den trevlige kocken kan jag säkert ordna så han ingår i beställningen 😉
Kram!
Mums! Mycket bra val gällande rätter, allt ser vääääääldigt gott ut.
Det kan hända att vi också ska få såna där skalisar idag… Längtar!
Åh! Ska ni får skalisarna hos de Casas så är dem fantastiskt goda 🙂 Jag åt så jag nästan skämdes 🙂
Visst är det bra att ha en kock ”nära inpå”!?!?
Och jag ser att din håller samma standard som ”min”.
Våra matvanor påminner, just nu, mycket om varandra 🙂
Kram och grattis!
Ja, det är så praktiskt med en egen kock 🙂 Och jag förstår att ni ska äta husdjuren hos mina grannar – det kommer att bli underbart gott 🙂
Kram och grattis
Sv: Åh, vi är som gjorde för att skaffa kanin ihop. Precis samma smak ju!! Stampe ligger nu i kylen i väntan på avfärd, han verkar inte riktigt gilla den spanska värmen för flugorna besvärade honom. Fixar du bur? Eller… det behövs nog inte, han verkar ganska lydig.
Bra Diana att du har tagit hem Stampe, men bur behövs väl inte – jag fixar en liten docksäng tills ni kommer hem. Ska bli så mysigt. Vi måste bara göra upp ett schema när vi ska ha honom!
Oj, så mycket god mat. För att inte tala om efterrätten.Men duu…vika läskiga ögon du fick hmmm…
Nu laddar vi för en ny vecka. Kram på dig.
Ja, så god mat, men alldeles för mycket. Jag orkar aldrig äta upp allt. Men efterrätten är alltid det bästa 🙂
Men man undrar ju vad den där carpaccion innehåller, eftersom ögonen blir sååå röda 😉
Ha en bra vecka!
Kram
Lysande Ami!
Kocken, maten, ögonen och Patrik 😀 Varit ”konversation”
på taket här i kväll…Omöjlig kärlek kan man kalla det 🙂
Kram P ♥
Haha! Ja, det kan man verkligen kalla lysande 🙂
Men att de vågar står där på taket och trotsa sina överhuvuden – och ändå vet de att kärleken är omöjlig….De visar ju bara att de är ännu mer korkade 🙂
Kram!
Åh så härligt! Va fina ni är, och så gott allt ser ut. Den där efterrätten ska jag nog också beställa nästa gång 😘😘
Hej Systeryster!
Ja, jag kan varmt rekommendera den efterrätten 😀
Puss
Hola Ami!
Åh så gott allt såg ut förutom musslorna då, äter inte sånt. Inte dåligt att ha en egen kock.
Den maten slår Alinghis med hästlängder skulle jag tro, trots att de har god mat också.
Kram/A-K
Hola A-K!
Ja, det är så praktiskt med en egen kock, bara att ringa honom när man behöver få lite tips eller råd hur någonting ska tillagas 🙂
Och maten är jättegod!
Men Alinghis mat är toppen den också – och mycket sås brukar man få till 🙂
Ha en bra vecka!
Kram
Musslor! Får Brysseltankar, det är väl deras nationalrätt i Belgien, med pommes frites!
Ha en skön måndag, kram med sol, Gerd♥
Ja, det förstår jag att du tänker tillbaks på Bryssel – och musslor är väldigt gott!
Ha en skön måndag du också!
Kram
Åh, en docksäng! Stampe kommer bli härligt bortskämd. Kaninbyte på söndagar blir kanske bra?
God morgon!
Ja, jag tänkte att han skulle få ligga lite mjukt och mysigt 🙂 Och söndagar blir perfekt som bytesdag!
God morgon!