En grå dag…

…var det igår!

Men bara för att dagen är grå behöver det inte betyda att den är tråkig. Men himlen var för ovanlighetsskull grå när vi vaknade och över havet låg ett grått dis.

Peter, vår Los Altosvän ringde strax efter tio på morgonen och sa att han stod nedanför porten. Han hade varit här inne i stan i ett ärende och var sugen på en kopp kaffe. Gittan och Donni hade stannat hemma, men det var trevligt att träffa honom igen.

Efter det satt jag igång en maskin tvätt. Man är ju lite orolig när himlen är grå att det ska börja regna, men jag chansade och det gick bra. Men vi bestämde oss för att ta en hemmadag….fast jag hoppade faktiskt i skorna och gick bort till Mercadona och köpte mjöl. Och när jag kom tillbaks mötte jag min spanska grannfru i hissen. Vi pratade en stund innan jag gick in till mig och satt igång en bröddeg.

Så inte behöver man ha tråkigt bara för att himlen är grå! Dessutom tittade solen fram en stund på eftermiddagen.

Och idag är det minsann fredag igen!

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vardagen i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

19 kommentarer till En grå dag…

 1. Ama de casa skriver:

  Visst är man bortskämd med att det ska vara blå himmel här. Men en grå dag går bra det med. Jag passade på att skjuta upp min tvätt på grund av ”ovädret” men nu snurrar tvättmaskinen… Bakningen har jag däremot skjutit upp på obestämd framtid 😉
  Ha en braig dag 🙂

 2. Znogge skriver:

  Ni har haft så många blåa himlar att en grå kanske nästan var omväxling 😉 Dessutom är det alltid gott med hembakat bröd!

  Kram och god fredag!

 3. friochlycklig skriver:

  Helt ok med en grå dag ibland. Bara det inte blir för ofta. 🌞

 4. Ditte skriver:

  DEt kan nästan vara lite bra även med enstaka grå dagar. Lättare då att ta en hemmadag. Perfrkt med bak och brödet såg jättegott ut.
  Stor kram!

 5. Mamma C skriver:

  Lite bortskämd är man allt med solen. Här blev det en promenad i alla fall i grådiset.
  Ha en bra fredag.
  Kram Carin

 6. Gunnel Moberg skriver:

  Någon enstaka grå dag kan väl få passera. Då hinner man göra lite inomhus, men sen ska vädret fort som bara den svänga om till sol, om det ska få godkänt. Trevlig helg.

 7. Susjos skriver:

  Oj, en grå himmel, det är inte ofta hos er! Men så gott med hembakat bröd, kanske kan tacka den gråa himlen för det? Ha en bra solig? dag, !

 8. ogamotoga skriver:

  Flitiga du som bakar bröd. ☺

 9. Annica skriver:

  Idag hade vi SOL och endast -15 grader. Så skönt att komma ut en stund mitt på dagen.
  Kram och trevlig fredag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.