Inte ofta man ser Ami på…

…bilträffar men ibland händer det. Det var säkert två miljoner grader varmt men ibland får man ställa upp för husfriden. ”Det gäller att välja sina strider”.  Nej då, så farligt var det inte, men Ami ville handla på Carrefour för nu är det föööör varmt att promenera dit. Och Carrefour kör man förbi när man ska till bilträffen i Los Montesinos…..Alltså den kvinnliga listen smög sig in där!

Och tittar ni noga på bilden under så ser ni några fler kända bilfreak.

Ledtråd 1, röd klänning

ledtråd 2, rött paraply (denna var extra svår)

ledtråd 3, grön T-shirt

Nå kommer ni på svaret?

Hade inte Max ringt och velat prata med pappa (om bilar såklart )så hade vi nog inte varit där mer än 15 minuter, men när de börjar prata om bilar då blir lätt 15 minuter en halvtimme. Ami stod redan och stampade vid Loppan och ville vidare, vi skulle ju handla. Och dessutom var det varmt.

Nu visade det sig att det var så mycket folk och bilar på Carrefour så till och med Patrik sa att vi skulle åka hem i stället. Han har annars ett enormt tålamod när det gäller både bilar och köer men denna dagen blev det nog även för honom. Väl hemma så var det inte mycket tid kvar innan det var dags att åter möta alla bilfreaken….

Ama, Anders och Ghian.

Timmarna gick fort och efter en trevlig lunch skyndade Patrik och jag oss hem för en snabb dusch och ett facetimesamtal med vår älskade lilla prinsessa för att sen göra oss i ordning och promenera bort till minigolfbanan där vi klockan 19.00 skulle träffa Carita, Dan, Micke och Birgitta. Vi kom precis i tid och hann med en sportdryck innan det var dags att spela….och som vanligt var det Dan som vann, inte oväntat.

Efteråt gick vi ner i hamnen och åt och klockan var över 24,00 innan vi var hemma igen. Och då var det åter dags för en dusch efter den svettiga kvällen. Inte klokt så mycket man kan hinna med på en dag om man är effektiv.  Tyvärr blev det inga bilder, men bana 8 är ännu inte fixad!

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Bilar och motor och märktes , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Inte ofta man ser Ami på…

 1. mittlillautrymme skriver:

  Gomorron Ami! Japp jag kom på svaret innan du ställde frågan! Jag hittade nämligen en ledtråd till; Amas blogg!
  Det låter lite som att ni får för mycket av det goda. Jag har varit där i augusti några gånger och varje gång sagt : ”ALDRIG MER”. 😀
  Nu har vi haft Spanienvärme även i Norrland och jag förstår att ni haft ännu mer. Jag ser fram emot att åka ner när temperaturen blir lite mer behaglig. Då ska vi bjuda in till en grillkväll med Parisare. för norrlänningar, några skåningar och en finne

  • Ami skriver:

   Fuskare haha. Se du blev straffad med spanienvärmen i Norrlands direkt.
   Nu fick vi ju smak för Parisare som vi aldrig ens sett tidigare.

 2. Ama de casa skriver:

  Jag vet, jag vet, jag veeet! *Viftar frenetiskt med handen* Men attans också, då avslöjade du facit om bilfreaksen själv – fusk! 😀
  Tack för en härlig – men synnerligen VARM – dag. Bättre en tapas i skuggan än tio bilar i solen. (Gammalt djungelordspråk… 😉 ).
  Vi fick stora skälvan nu på morgonen då vattnet tog slut i kranarna. GAAHHH!!! Duschen är liksom vår bästa vän i dessa dagar. Den, AC-n och fläktarna… Som tur var så varade stoppet bara cirka 10 minuter eller så innan det var tillbaks. Förmodligen nån som gjorde nåt vattenrelaterat arbete i huset eller så. Phu!
  Kram

  • Ami skriver:

   Jag såg viftandet, men du var utom tävlan. Haha ja inte fläktade det på bilträffen, med det gjorde det på hemvägen. Cab är inget bra för frisyren haha.
   Opps hade pumparna stannat tro, sådant har vi varit med om, PANIK.
   Tack för en trevlig dag.
   Kram

 3. friochlycklig skriver:

  Nu är det slit och släp igen tycker jag, men trevligt slit och släp verkar det. 😊

 4. Annica skriver:

  Ser onekligen varmt ut 🙂
  Kram

 5. Ditte skriver:

  Visst får man välja sina strider. Men kan tänka mig att det var hett uppe i Montesinos. Trevlig dag och svettigt värre för att hinna med. Men är det trevligheter på g så går det mesta.
  Stor kram och trevlig tisdag.

 6. åsa i åsele skriver:

  Med den kyla som nu råder här så skulle jag gärna sitta hos Dig en stund 🙂 bilträffar och fina gamla bilar är ju ett nöje 🙂 faktiskt så gillar jag bilar mer än minigolf 😉 kram

 7. mamma c skriver:

  Det var visst fullrulle den dagen.
  Kram Carin

 8. Znogge skriver:

  Det var verkligen en körig dag men det rullade väl ändå på planenligt 😉

  Kram

 9. yfronten skriver:

  Den minigolfen hade jag nog hoppat över i värmen. Synd att din shoppingplan misslyckades. Bättre lycka nästa gång! 🙂

  • Ami skriver:

   Slipper man bara den brännande solen är det behagligt, men mitt i solen där bränner det på huden. Jag har mitt shoppande tillgodo nu haha.

 10. Kvinnlig list är bra för det mesta 🙂 Vilken heldag ni fick 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.