Mat i stora lass blev det…

…i lördagskväll hemma hos Micke. Han hade även sin kompis Stefan på besök. Carita och Dan var också bjuda och de hade med sig Dans systerson som också heter Stefan. Han hade åkt hit för att vara med på sin kompis bröllop igår. Så det var två nya Stefan att hålla reda på för oss. God mat och dryck och trevligt hade vi och klockan blev över midnatt innan vi knallade hemåt genom stan i den ljumma natten.

Vi hoppas bröllopet gick bra då brudparet och hela familjen blivit magsjuka så fort de kommit ner till Torrevieja med flyget. Verkligen ingen kul start på ett bröllop.

Så efter den kvällens mat krävdes en extra lång promenad igår för att bli av med kalorierna. Så vi gick bort till loppmarknaden som ligger bortanför Carrefour och tittade, men gjorde inga fynd.

Det var så varmt och det fläktade ingenting så det gick inte att sitta på de vanliga ställena så vi letade upp en för oss ny bar där vi hittade skugga intill husväggen. Där slog vi oss ner och intog ännu mer kalorier….

Vi hade lämnat stan och var på väg ut mot saltsjön och på vägen hittade vi detta som såg ut att vara en ödetomt.

Såg ut som en gammal minigolfbana med stort poolområde och tennisbannor. Ingen aning vad detta har varit. Någon som vet kanske?

Vi travade vidare mot saltsjön och följde nu det upprivna järnvägsspåret.

Inte ofta man ser gröna gräsmattor här nere men de finns.

Massor av stora gröna citroner i träden så de är nog snart klara.

Här kom vi fram till badplatsen i Rosa saltsjön. En hel del som badade.

Men vi vände stegen in mot stan igen och hade bara spåret varit längre hade vi nog tagit tåget sista biten för nu var det med svettiga steg vi gick.

Nere vid stranden fläktade det lite mer…

…men det var svettigt, så varför inte bara hoppa i och svalka sig?

Fast vi tar det en annan dag!

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Det här inlägget postades i Vardagen i Torrevieja och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Mat i stora lass blev det…

 1. åsa i åsele skriver:

  Duktiga Ni är på att promenera trots värmen.
  kram

 2. Gunnel Moberg skriver:

  Det gäller att hålla reda på kalorierna så det blir jämvikt. Inte det lättaste, men så flitiga som ni är med att promenera behöver ni säkerligen inte bekymra er. Kram

 3. Ama de casa skriver:

  Oj! Att ni orkar i värmen… Jag höll på att rinna bort efter att ha gått på paseon, och där fläktar det ändå lite grann i alla fall. Duktigt traskat!
  Praktiskt när två nya personer har samma namn – då slipper man blanda ihop dom 😉 Håller tummarna att bröllopet gick bra – vilken otur med magsjukan!

  Kram och ha en fin start på veckan 🙂

 4. Preciosa skriver:

  Hej Ami!
  Fattar inte att ni kan gå i denna hetta 😀 Jag gick hem från Torreoro och det räckte 😀 Finns det loppis där borta? Saltlagunen, har inte folk läst att polisen var där och jagade bort folk härom dagen? Är ju förbjudet att bada. 600E i böter…Fast det är skött dåligt, ”dom” satte upp stolpar för att avgränsa i sjön och då trodde tom en tidning att det var tillåtet och skrev det…ja nästan, att det skulle vara bad där.
  Har vetat om ödetomten där men glömt…
  Kram P ♥♥

 5. Annica skriver:

  Bra jobbat att gå i värmen 🙂
  Kram

 6. friochlycklig skriver:

  Ja det kräver sin kvinna/man att gå så långt i värmen. Badplatsen är inte en badplats egentligen eftersom det är förbjudet att bada men det verkar folk inte veta/bry sig om. 🤔☀️

 7. Znogge skriver:

  Motion får ni i alla fall, den saken är verkligen säker 😀

  Kram

 8. Mamma C skriver:

  Många steg blir det när man traskar på sådär. Är det inte förbjudet att bada i Saltsjön?
  Kram Carin

 9. Ditte skriver:

  Verkligen en rejäl promenad i hettan. Väldigt bra jobbat! Skönt i alla fall med en skuggig vätskepaus. Vi brukar cykla den här sträckan men nu i hettan nöjer jag mig med att se era fina bilder. Och Rosa sjöarna är fina och man kan ju titta även om man inte badar.
  Stort tack för idag! Jättetrevligt!
  Kram!

 10. A-C skriver:

  Nä men, ni var ju alldeles bredvid oss. Vi bor där vid de gröna gräsmattorna. Så bra då hittar ni ju hem till oss 😀♥️. Kram.

 11. Susjos skriver:

  Tur det finns pit-stops på vägen!!!
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.