Vi fick äran att vara med…

…och äta upp parisaren som Ama fick vid Leffe´s och Karlsson´s frysrensning.  Den gången fick vi älgskav med oss hem, men den delade vi inte med oss av utan åt upp allt själva. Jättegott! Ama är inte riktigt så egoistist utan bjöd både oss och Maggan på ”sin” parisare.

Jodå Anders fick vara med och äta han också. Men först skulle han stå vid spisen.

Amas jobb var att hålla reda på vattnet som låg i frysen, hur det gick? Varför tror ni hon står och håller den i solen!! Jaja det var kallt det som tillslut kom ur flaskan.

Parisare är ”korv” i hamburgerbröd.

Sen är det delade meningar om vad som ”får” vara på en parisare. Ami tog försäkerhets skull allt.

Nu är det många inblandade att tacka, för utan Leffes och karlssons frysrensning hade Ama inte haft parisaren, och utan Ama och Anders hade det inte blivit någon parisare för vår del. Så tack alla inblandade.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vänner i Spanien och märktes . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Vi fick äran att vara med…

  1. friochlycklig skriver:

    Det ser väldigt kladdigt och härligt ut! 🙄

  2. Ama de casa skriver:

    Tack själva för hjälpen att äta upp parisaren! Var ju liksom tvungen att tina hela biten på en gång och även om jag gillar parisare jättejättemycket så hade det blivit för mycket 😀
    Att vattnet nu råkade frysa får jag faktiskt skylla på er… Lätt att glömma både tid och rum när det är så trevligt 😀
    Ha en fin dag!
    Kram

  3. Mamma C skriver:

    Ser mycket gott ut med extra allt på den.
    Kram Carin

  4. Gunnel skriver:

    Parisare har jag aldrig smakat, men det ska jag absolut testa i sommar. Det såg gott ut.

  5. Ditte skriver:

    Vad bra att ni kunde hjälpa till att äta upp pariserkorven. Ser gott ut men har nog inte testat den fullt ut. Och isvatten med mycket is ksnske var den optimala drycken till. Stor kram!

  6. Annica skriver:

    Lagom av allt på korven är bäst 🙂
    Kram

  7. Preciosa skriver:

    Hej Ami!
    Roligt att se Maggan! Hej hej!! IGuapa!
    Parisare, tror inte jag vill ha så stora tjocka korvskivor hahaha…förätit mig på korv.
    Fiskburgare är godare! Däremot älgskav och älgbiffar är gott!
    Kram P ♥♥

  8. Ruth i Virginia skriver:

    Undrar om parisare verkligen äter parisare?
    På Cordon Bleu restauranger kanske.
    ”På min tid” hette det ”korvsmörgås”, och korven var kall.

    -Anders barfota vid spisen men icke havande-
    🙂

  9. Znogge skriver:

    Delad glädje är dubbel glädje 😀
    2009 var vi också på studentfest i Helsingborg hos mitt kusinbarn och som det regnade. Om jag inte minns fel fick alla studenter något gult regnöverdrag att ha på sig. Vi fick sitta inne men det blev hur trevligt som helst ändå 😀

    Kram och god onsdag!

  10. yfronten skriver:

    Vad trevligt att få vara med på frysrensning! Ibland bjuder vi på tuppgryta när vi haft rensning. 🙂

  11. Janne skriver:

    Helt klart en Parisare. Sedan finns det en variant med en skiva ljust bröd med en pannbiff och stekt ägg på men det brukar kallas Parisersmörgås. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.