Vi som aldrig har något planerat…

…fick ändå snabbt ändra gårdagens planering.

Vi fick ju smak på det fina vädret vi hade i förrgår, så vi hade bestämt en träff på samma plats och tid igår. Förmiddagen gick i rasande fart med en avkopplande tvätt och hängning ute på terrassen. Det hanns även med ett par timmars samtal med Sverige innan fikakorgen gjordes klar. Men vädret var inte riktigt lika lockande längre. 40 minuter innan avsedd tid var det bara 17 grader och väldigt fuktigt i luften. Så efter lite ringande så blev det snabba ändringar i planeringen. Några trotsade vädret och gick ner på stranden medan vi andra tog en picknick ute på piren. Vi fick dock med oss ett Tv team ut på piren så nu vet man inte var man kommer synas. Temperaturen steg till 20 grader men det var fortfarande råkallt i luften. Det var ett svårt väder att klä sig i även om Patrik stod i T-shirt så var det inte som vädret vi hade dagen innan. Men det blev bättre och bättre ju senare eftermiddagen gick. Men dock inget strandväder.

Renovering av discot pågick för fullt även igår. Det spikades på ny panel och målades i rasande fart. Ami ser fram emot öppnandet av discot. Ami är uppväxt på discogolven.

Även ute på Tintero målades för fullt igår.

Det har varit mycket skriverier om Tintero det senaste året.

Det har funnits ett rivningsbeslut sen 2011 som det har stridits om i alla år upp i högsta instans.

Premiäröppning brukar vara kring påsken men man kan undra hur det kommer bli med det i år. Men någon tanke måste de ha med målningen.

Ja i dessa tider får man vara beredd på snabba ändringar oavsett om det gäller pandemier eller vädret. Kvällen avrundades med grillning på terrassen.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Det här inlägget postades i Vad händer i Torrevieja och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Vi som aldrig har något planerat…

 1. Ama de casa skriver:

  Ja, det blev svalare igen, men eftermiddagen blev skön trots allt. Tintero får dom ju bara inte riva! Att dom målar där känns bra. Men nu pratas det om att påskfirandena blir inställda i år igen… Må detta elände ta slut nån gång!
  Kram

 2. mamma C skriver:

  Ja, det blev lite kyligare igår mot dagen innan. Men det är fortfarande bra mycket bättre en vad Sverigevädret levererar just nu.
  Kram Carin

 3. friochlycklig skriver:

  Det är tur att man kan ändra sig. Det brukar bli bra ändå. Kram

 4. Znogge skriver:

  I tider som dessa gäller det att vara flexibel minst sagt. Här blev det också svalare, -3 och snö närmare bestämt så livet i T-shirt kändes långt borta. Hoppas att restaurangerna får öppna snart hos er.

  Kram

 5. Ditte skriver:

  Tur att ni är flexibla! Underlättar absolut. Och att vara snabb i besluten. Roligt att se vad som händer. Var ju länge sedan jag var på plats.
  Stor kram

 6. marbellatanten skriver:

  Tintero kan jag tänka mig är mysigt att sitta på och ta ett eller två glas 😀

  Kyligt här hos mig också idag hu.

 7. åsa skriver:

  Vi får nog leva med inställda planer och ändrade program även denna sommar. Här pratas det om en tredje våg… folk är inte tillräckligt försiktiga.
  kram

 8. Susjos skriver:

  Så spännande att se vad som händer hos er med alla ställen, ska de öppna eller inte? Hoppas värmen kommer tillbaka!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.