Vad gör man inte för sina vänner!

Varje dag tar vi en långpromenad om det inte finns hinder för det. Igår var en sådan dag då vi tänkte förena nytta med nöje. Vi kom inte långt innan problem uppstod, någon hade lagt en stor lyftkran mitt i gatan. Hade den varit lite mindre hade vi tagit med den hem. Men terrassen börjar bli full av fynd vi gjort genom åren. Så vi klättrade bara över kranen.

Suck, parkeringar har spanjorerna aldrig varit duktiga på men denna tog nog priset. Jaja vi kröp under så vi kom vidare.

Men hade vi inte trånga gator sen tidigare?? Nu när de bygger om trottoarerna så drar de ut trottoarsvängen så gatan smalnar av än mer. Jaja vi som kom gående kom förbi med nöd och näppe.

Här kunde vi inte komma förbi för de hade satt upp staket mitt över vägen. Och det var inte populärt när vi försökte klättra över…så vi fick ta en omväg innan Polisen kom.

Vi hade två mål igår och det var att titta till två lägenheter.

Men även här var det knappt vi kom fram till ytterdörren. Grannen tar sina friheter när grannarna är borta haha. Vi drog in magarna och klämde oss förbi solstolar och odlingar.

Sen gick vi vidare till nästa lägenhet.

Här var inga hinder alls förutom att poolen var stängt, den såg annars lockande ut.

Nu när vi ändå fått upp farten var det bara att fortsätta. Patrik har gått med rumpan bar de sista veckorna…så vi tänkte vi tar ett varv på Habaneras och ser om vi kunde hitta något att skyla rumpan med. Men även här är det en arbetsplats. Grävmaskiner och oväsen.

Inte lätt att shoppa i sådant oväsen. Han får gå med rumpan bar ett tag till.

Vad det ska bli här har vi ingen aning om.

Och som grädde på moset kommer det troligtvis bli förlängning av våra hårda restriktioner till 1 Mars. Och det är nog inte slut där. Men än så länge går det ingen nöd på oss.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Det här inlägget postades i Torrevieja förändringar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Vad gör man inte för sina vänner!

 1. Ama de casa skriver:

  Många hinder finns det nu ute på stan. Dom passar väl på att reparera och bygga innan påsken. Men tyvärr lär väl påskfirandet bli inställt även i år… Börjar vi tröttna eller börjar vi tröttna?
  Kram

 2. Annica skriver:

  Hoppas det blir bra med allt som byggs där nu 🙂
  Kram

 3. mamma C skriver:

  Mycket ombyggnad blir det när vi inte är lika mycket folk som annars här.
  Kram Carin

 4. Ditte skriver:

  både skicklighet och tur att ni hittar kryphålen. Verkar var mycket jobb på gång nu. Säkert lika bra att passa på att få gjort en del nu när det inte är så många ute.
  Vad gäller Patriks bara rumpa så kanske du får hitta lagningslappar hos ”kinesen” och förstärka.
  Stor kram

 5. Znogge skriver:

  Jag tycker att det verkar byggas och byggas om väldigt mycket i Spanien så jag hoppas att något blir klar också. Ja, vilka parkeringar man kan se…

  Kram

 6. marbellatanten skriver:

  Rumpan bar, fint. 😀
  Själv har jag problem med strumpor, hål i typ alla 😀

  Jo, restriktionerna … gaaahhhhh!

 7. Preciosa skriver:

  Hej Ami!
  Väldigt vad dom bygger och reparerar! Fattar inte hur dom har råd. Kommunens budget från 2019 är inte ens godkänd 🙂 Kanske därför 😀 Undrar om gatuhörnen blir lika omfattande som Apollo/San Pascual där det blev olyckor flera ggr i veckan då folk körde på kanten 😦 Ja jag hade ju utsikt. Och höll andan varje gång jag hörde tjutande däck och glassplitter…
  Kram P ♥♥

 8. åsa skriver:

  Inte lätt alla gånger det är svårt men Ni verkar atletiska och tar Er fram över stock och sten 😉 kram

 9. Jeanette Klavborn skriver:

  Tack för att ni kollar till min lilla lya ibland 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.