I väntan på Covidresultaten!

Nu hängde hela resan till Sverige på att covidtesterna visade negativt. Resan var ju bokad och flyget skulle gå om 21 timmar och väskorna var redan packade men skulle testerna visa positivt skulle vi bli tvungna att packa upp väskorna igen. Resultaten skulle komma i telefonen efter 15 minuter. Och på 15 minuter hinner man mycket. Dan och Carita skulle besöka optikern precis på samma område så istället för att bara ha tråkigt i 15 minuter bestämde vi att gå till Lee när vi ändå var på detta hållet.

Loppisen var i full gång men Amis resväskor var redan överfulla så det blev inga inköp denna gången.

Vi gick bort till Lee eller Mollies bar som det heter. En trevlig Londonbo och hans fru som driver stället och har döpt baren efter deras barnbarn. Vi hoppas han kommer igång med sina grillkvällar igen. Enkelt men väldigt trevligt.

Ja detta med paraply och parasoll, vi lämnade tillbaks paraplyet vi lånade efter en blöt kväll då det regnande när vi gick hem. Denna dagen passade det bra som parasoll.

Snart kom det två pling i telefonen…ja ni som känner Patrik vet ju att han inte har någon egen telefon utan allt kommer till Amis. Lite nervöst var det att trycka på länkarna så Dan fick äran. Ami negativ och Patrik negativ! Ja nu skulle det bli en resa till Sverige. Fast Ami är väldigt kluven. Det är bara för Max, Frida och barnbarnens skull och den närmsta familjen. annars är det inte mycket som lockar i Sverige längre. Dålig politik och dåligt väder. Men nu var det bestämt att vi skulle åka dagen efter vår negativa test.

I parken lekte barnen (papporna) med radiostyrda båtar.

Nu kommer bästa årstiden och vi ska till Sverige….tror inte det är lika grönt och fint där i April. Vi fick snöbilder för bara någon dag sen.

Man kan undra vem som planerat denna resa?

Nu var det nedräkning och hemgång för att fixa det sista.

Helt obegripligt att det finns folk som vill resa, bara en massa oro och besvär.

På hemvägen när vi såg att det var livemusik på Bar-Carlos ville Ami gå in. Vi har väl aldrig sett så mycket folk där mitt på dagen. Det fanns ett endaste ledigt bord och det bordet var 1 meter från högtalaren. Den niten höll vi på att gå på när vi var ute en kväll med Per och Annelie på en tysk/österrikisk afton som urartade helt med ringdans genom hela restaurangen. Men en av de trevligaste kvällarna någonsin i Torrevieja haha. Den kvällen pratar vi ofta om än idag. Men denna dagen blev det inget mer roligt, vi var tyvärr tvungna att gå hem och stänga ner hemmet, tråkigt men sant.

Tidig morgon dagen efter skulle vi ut och resa men inget som vi såg fram emot.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Resor och märktes . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till I väntan på Covidresultaten!

 1. Annica skriver:

  Skönt att allt gick bra med testen 🙂
  Kram

 2. Znogge skriver:

  Klimatmässigt så kan jag förstå att Spanien är betydligt trevligare än Sverige, ja när det gäller en del andra saker också. Men när det gäller familjen så är det ju en annan sak och utan barnen och barnbarnen skulle jag inte vilja vara. Hoppas att de kan komma och hälsa på er i stället när det blir normalare tider.

  Kram och god lördag!

 3. mamma C skriver:

  Förstår er kluvenhet. Vem längtar inte efter sina barn och barnbarn.
  Kram Carin

 4. Janne skriver:

  I Sverige är det kallt. Hoppas ni fick med er varma kläder. 🙂

 5. Ditte skriver:

  Bra att kombinera väntan på testresultatet med trevligheter.
  Och fint förstås att träffa barnbarnen, Max, Frida och andra nära och kära-
  Minns när vi under fyra år bodde i Peking och kom hem till jul och sommaren att vi längtade efter både döttrar och då Max som var nyfödd. William fann sju inte då. Men Max med föräldrar och Helen kom till oss då och då och det är fina minnen. Och då var det ju inte direkt Covidtider.
  Stor kram!

 6. Susjos skriver:

  Hoppas att ni njuter av att vara hemma i Sverige för att träffa nära och kära! Vädret blir bättre vad det lider!
  Ha det gott!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.