Vaccinationstider i Torrevieja!

Det är verkligen vaccinationstider nu och många har fått sin första spruta men väntar på att få sin andra dos. Micke ville få sin andra spruta innan han åker iväg för att jobba. Han borde bli kallad snart för det har snart gått 12 veckor från det han fick sin första.

Han ville att vi skulle följa med och höra om han skulle kunna få sin spruta redan nu fast han inte blivit kallad än. Annars lär kallelsen komma när han är på jobbet och sen vet man inte när han kan få en ny tid om man nu inte kommer på den tiden han blir kallad till. Vi klev upp i ”ottan” och promenerade bort mot vaccinationscentralen vid Habaneras.

På vägen dit såg vi att de håller på att bygga upp ett nytt utegym som blivit så poppis. Tidigare låg här en kommunal pool.

Nu när vi ändå gick bort mot Habaneras så tog jag med dramaten. Tänk så många tunga kassar man burit hem genom åren. Jaja de säger förståndet kommer med åldern. Tänk så klok jag måste bli som pensionär!

Vi hade bestämt träff med Micke vid Wok-buffen som var nyrenoverad. Fast lite bättre fantasi borde de haft än att välja en tråkig svart färg på fasaden men är bara maten fortsatt god så står vi ut.

Micke var punktlig så vi gick bara över gatan.

Och kom fram till vaccinationsstället, skönt inget kö alls. Vi var rädda att det skulle vara lång kö som vi skulle behöva tränga oss förbi bara för att ställa en fråga.

En lång snitslad bana fram till dörren och vi var först i kön, ibland har man tur.

Men dörren var låst och en handskriven lapp var allt vi mötes av haha. Klart vi kom enda dagen de inte hade öppet på förmiddagen.

Men den viktiga stämpeln på lappen satt där. Stämplar på papperslapparna är viktigt i Spanien och ju fler stämplar desto bättre. Här räckte det med en sprutstämpel.

Lite molokna genade vi förbi Habaneras där byggfirman Leroy Merlin fått upp sitt tält på uteplatsen som varit under renovering en längre tid.

Vi gick vidare förbi Mollis bar som tyvärr fått bomma igen. Här har vi haft väldigt trevligt tidigare.

Vi hade som mål att gå in och titta i nya matbutiken som öppnat i gamla Mercadonas butik.

Nja vi kommer fortsätta att handla på Mercadona. Så denna gången kom inte dramaten till nytta.

Vingarna som ”trillade” av vindmöllan efter att Patrik hängt i vingen efter en festkväll på El Paso har inte kommit tillbaks än.

Det blev inte mycket uträttat av våra ärenden på förmiddagen men Micke gick själv dit senare på kvällen och fick då till svar att det går inte att få sin spruta utan att bli kallad. Men igår fick flera sin andra spruta här nere så nu håller vi tummarna att biverkningen med magnetismen håller sig borta för ikväll är det fest i Los Balcones med takhäng och då vill det till att alla är friska.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vad händer i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Vaccinationstider i Torrevieja!

 1. Ama de casa skriver:

  Skönt att Micke hann få sin andra spruta!
  Kram

 2. Annica skriver:

  Ska verkligen bli skönt när man fått sina sprutor
  Kram

 3. Ditte skriver:

  Mycket gratismotion blev det! Och extra draghjälp blev det ju av att du hade med ”dra- maten”.
  Tänk så knepigt det kom att bli för Micke att få den andra sprutan.
  Önskar er en rolig kväll!
  Stor kram!

 4. friochlycklig skriver:

  Magnetism är annars ett helt ok partytrick. Kram

 5. mamma C skriver:

  Det blev en liten extra promenad den dagen.
  Kram Carin

 6. Geddfish skriver:

  Skönt när det går att lösa!
  Kram!

 7. Pingback: Rios Oktoberfestival! | Rendahl i Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.