Det gäller att passa på!

Högen med saker vi köpt till barnbarnen växer hela tiden.

Ibland går vi till posten och skickar upp ett litet paket. Men nu hade vi möjlighet att få med lite mer skrymmande saker så då får man passa på.

Så vi tog vår kasse och travade en väg som vi gått många gånger tidigare.

Kyrkan är ett bra riktmärke då vet man att man snart är framme.

Precis efter ligger det en Mercadona.

Vi har inte varit inne här sen de öppnade efter ombyggnaden men vi har ju vår egen inne i stan så det blev ingen besök nu heller. Tror glassen hade smält innan vi hunnit hem ändå.

I området finns det några svenska firmor, advokater, blombutik, restauranger och

…en försäkringsförmedlare. Det var till Lasse Fryksäter vi skulle gå. Man skulle nästan kunna ge honom skulder för att vi hittade Torrevieja. Jag tror han snart har varit här i 30 år och vi känner honom via Sverige och redan för 20 år blev vi tillfrågade av honom om vi ville ta över en frisörsalong och en elfirma i Torrevieja. Och visst det låter som klippt och skuret för oss som är både frisör och elektriker. Men ibland är tidpunkten inte rätt. Även om vi älskade Spanien redan då och tillbringade alla våra semestrar här men vi var lite för unga för att lämna Sverige då.

Efter kassen var överlämnad i trygga händer tog vi andra hållet hem.

Denna vägen har vi gått lika många gånger och kan ganska bra.

Men här har skett en STOR förändring. Jag har haft det på bloggen tidigare. Men mellan dessa två fastigheterna har det tidigare varit en stor och jag menar STOR plåtvägg bara för att grannar var ovänner. Men troligen har någon av dem flyttat för nu var den borta. Haha, ja grannar kan vara besvärliga.

Vi gick vidare mot stan för nu var det varmt.

Och ändå hade vi gått tidigt för att slippa värsta hettan.

Men kommer man bara in i stan finns det många vattenhål att välja på.

Vi har tidigare tagit med saker åt Lasse till hans barnbarn när vi körde bil. Så detta är en liten nackdel med att Patrik började flyga efter 21 år.

Men hur det gick till finns att läsa om r.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vardagen i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Det gäller att passa på!

 1. friochlycklig skriver:

  Saknar ni bilandet? Jag har svårt att tänka mig det. Men det finns såklart alltid någon baksida till allt. Ha en fin dag! Kram

 2. Annica skriver:

  Bra promenerat i värmen 🙂
  Kram

 3. Znogge skriver:

  Så skönt att ni kan hjälpas åt med transporter hem. Ärligt talat så måste det vara skönt att slippa köra numera. Det är trots allt en bit.

  Kram

 4. mamma C skriver:

  Bra när man har vänner som kan ta hem saker till barn och barnbarnen åt en. Det blir ju lite dyrt med paketen ibland när man ska skicka hem.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Carin

 5. Ditte skriver:

  Oj, en rejäl runda i hettan. Och inte mycket till skugga längs vägen var det ju heller. Perfekt att få hjälp att få hem saker och visst blir det ju en del till barnbarnen.
  Önskar er en fin onsdag och kanske väntar ett dopp….
  Stor kram

 6. Anonym skriver:

  Hej! Såg att ni gått förbi vårt hus på Gabriela Mistral. Såg det ok ut? Vi har en poolman som kommer varje lördag, men ändå kul och höra om ni slängt ett öga in mot huset. Vi hoppas kunna åka ner i september nu när fått våra sprutor. Har inte varit där sedan mars förra året.

  Hälsar Fam Gustafsson från Tjörn

  • Ami skriver:

   Hej! Vi tittade bara in i farten men då såg allt ok ut. Er granne ”döda trädet” var på plats såg vi. Vi tar en närmare titt nästa gång vi passerar. Ami.

 7. Susjos skriver:

  Minns när Patrik började flyga, men minns inte att du fick köra honom till flygplatsen med vagn,haha!
  En lång varm promenad fick ni denna soliga dag.
  Som sagt va, nu är jag nyfiken på om vi känner samma Staffan?!
  Ha det fortsatt fint!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.