Lite smått och gott!

Augusti redan och badsäsong har precis börjat men det ser inte ut att bli tid med det årliga badet i år heller. En sista träff blev det med Susan och Jörgen som åker hem nu.

Jörgen brukar ge Patrik en hel hög med ”Porrtidningar” som Patrik kallar biltidningarna varje gång de kommer ner. Det blev en liten tapas med dryck på eftermiddagen för att…

…hålla hungern borta tills det var tid att äta middag.

Vi gick ut på kvällen och faktiskt satte oss faktiskt inomhus, vilket är väldigt sällsynt denna årstid.

Men kan man få en god trerätters inkl en hel flaska vin för två personer för 17 Euro så kan man offra sig en kväll. Och dessutom i vanlig ordning frågade de om man ville ha en liten valfri avec som huset bjuder på. Man kan undra vad de lever på egentligen!! Förrätt, varmrätt, efterrätt + en hel flaska vin och avec för ca 170:- och då är detta totala kostnaden för två personer!! Eller som Patrik säger ett BOB ställe. Bra och Billigt.

Paseon passerar vi dagligen och gamla Luna stängde ner redan i början av Covid och bytte ägare och lokalen har renoverats i perioder sen dess. Men de sista dagarna har det kommit upp nya skyltar och blommor runt uteserveringen och nu heter det Flores.

Hm, ja nu var det ju det där med att ta sig tid till badet. Tidigare har det känts långt till Augusti och haft det som ursäkt men nu är vi där. Tiden gick liite väl fort! Man vill ju det ska vara varmt när man badar.

Ok jag lovar det kommer komma en badbild!

Annons

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vardagen i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lite smått och gott!

 1. friochlycklig skriver:

  Nu är det nära…..👙🩳👙🩳👙🩳👙…..kanske. Kram

 2. Ama de casa skriver:

  Kul att ”gamla Luna” är på gång att öppna igen 🙂
  Kram

 3. Znogge skriver:

  Det är verkligen en tilltalande prisbild får jag säga! Här på hemmaplan får man inte ens vinet för samma summa. Vi går gärna ut och äter men det svider lite i plånboken varje gång får jag säga.

  Kram

 4. Ditte skriver:

  Trevligt med kända ansikten här! Och den här kinarestaurangen är verkligen riktigt BoB. Dessutom kan jag här få maten lite starkare. Gillas! Så visst kan man ibland offra sig och sitta inomhus och äta-
  Nu blir det spännande när badbilden kommer. Alltså på dig när du badar i havet. Ja, Patrik lan också vara med.
  Stor kram

 5. mamma C skriver:

  Det ska bli spännande att se en badbild nu då.
  Kram Carin

 6. Susjos skriver:

  Verkligen en billig middag, och maten smakade bra också förstår jag!
  Dags för ett bad snart, va kul , då väntar vi på badbilden!
  Ha det gott, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.