Att en liten röd flagga ska få bestämma!

Nu när vi fått smak på sol och bad så kan man inte låta bli att bära bikini under kjolen. Man vet ju aldrig när suget blir för stort och man bara vill kasta sig i medelhavet.

I förrgår var precis en sådan dag då svetten rann ända ner till skorna och vi vände ner mot havet under vår motionspromenad för att ta ett dopp som vi ”alltid” gör i augusti. En gång ingen gång som vi ofta hör från ”vänner” och andra säger haha utan bild har det inte hänt!

Hm röd flagga = med badförbud och dryga böter. Men vi har sett hur tuffa de varit med badförbud tidigare. Så det är inget Patrik bryr sig om, han ville bada!

Upps Polisen är ute och kör i sin ”tuffa” gummibåt….Patrik har liite dåliga erfarenheter av både svenska och spanska Poliser. De har kostat honom mycket pengar genom åren…

…och som halv smålänning han är så är kostnader det sista han vill ha. Men självklart undantaget bubblor då kan det läggas hur mycket pengar som helst. Jodå det har blivit några nya bubblor i år. Men nu blev det inget bad utan vi gick upp en gatan på ett Bob ställe. När vi begärde in notan så så kom kyparen in med fel nota, den var på 3 Euro och vi visste att vår nota skulle vara på ca 8,50 Euro. Och ärlig som Ami alltid är säger hon till att notan var fel och ville betala 4,50 Euro till som jag då ger till kyparen. Men snart kommer han tillbaks med en stor öl och en liten clara. Hm Ami säger då till att vi inte ville ha mer utan ville bara göra rätt för oss. Kyparen bara rycker på axlarna och säger att huset bjuder. Ja det blev lite mer än vi hade tänkt oss men man vill inte vara oartig så vi satt kvar en timme till.

Även om Patrik fick en gratisöl så var han fortfarande badsugen…

…när vi kom till vår strand här var det bara gulflagg och då tillåtet att bada.

Men jösses viken kö det var för att komma ner på stranden. Och vi som tyckte häromdagen att det blivit mindre folk i lilla Torrevieja. Vi har aldrig sett en längre kö.

Snuvade på badet såg vi att Flores ”gamla Luna” hade London dimma.

Det är flera ställen på Paseon som kör med vattendimma sprutandes på gästerna. Men här sprutade de vatten utanför istället. Vattenånga i dessa tider kan jag inte tänka mig är bra.

Det är minsann inte lätt att bada i dessa tider.

Det blev inget bad i förrgår. Men det finns förhoppningsvis fler dagar.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vad händer i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Att en liten röd flagga ska få bestämma!

 1. Annica skriver:

  Hoppas ni kommer i vattnet snart igen 🙂
  Kram

 2. friochlycklig skriver:

  Ni hinner nog ska ni se………någon gång, någon dag eller något år. Kram

 3. mamma C skriver:

  Ni får väl lufta bubblan och åka till en annan strand 😉😀.
  Kram Carin

 4. Znogge skriver:

  Kanske inte värt att utmana ödet när det är röd flagg. Docka får ni säkert flera chanser till härliga bad 😀

  Kram

 5. Ditte skriver:

  Ni fick ju i alla fall se en del vatten och en del vätska att dricka. Bra så. Kanske Los Locos har fler lediga rutor eller ev. har de inget rutsystem där.
  La Mata är ju också bra.
  Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.