En dag att bara vara!

Alla måstena var redan gjorda. Men så skjuter Ami aldrig något framför sig heller. Hos mig finns ingen att göra lista för det är redan gjort innan det hunnit hamna på listan. Patrik är faktisk likadan, han vill få det tråkiga gjort genast men sen finns det saker som han inte tycker är livsviktiga utan det kan man vänta med tills det ”regnar” men det är nog mest för att han vill stressa upp Ami! Efter 36 år känner man varandra ganska väl haha.

Utan att ha ett endaste krav på oss gick vi en så lång promenad som man nu bara orkar i värmen. Men oavsett vilka vägar vi går så antingen börjar eller avslutar vi med en havspromenad. Havet blir vi aldrig trötta på att se.

Men visst finns det dagar som man bara längtar efter att känna blåst, duggregn, moln och 14 grader…

…eller nu blev näsan väldigt låång! Det är fult att ljuga.

Om det inte hade varit för detta underbara klimat i Spanien hade vi aldrig varit här.

Det enda landet i hela Europa som har ett sådant här klimat.

Tyvärr är det inte 30 grader året runt, men är det som nu sommar så VET man att det kommer vara riktigt varma sommardagar i flera flera månader. Det finns inga kalla sommardagar i Torrevieja. Är det sommar så är det sommar.

Vi gick tillbaks in mot stan och ner till hamnen. Här satt Staffan med sina vänner. Det var på precis samma ställe som vi mötte honom senast.

På hemvägen mötte vi en ny ”förmåga” som stod och värmde upp bakom palmen. Men inget kan omöjligt låta sämre än vår kända skönsjungande Po´rom pom pom man. Men hans skrålande verkar ha gett klirr i kassan. Häromdagen kom han körandes i en flott Mercedes. Hm jag kanske ska skicka ut Patrik med en gitarr. Vi som bara har råd med gamla bubblor!

Nu var det tid att gå hem och förbereda för middagen.

Men visst kan man ha det sämre…

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vardagen i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till En dag att bara vara!

 1. friochlycklig skriver:

  Det är sant att sommar är sommar här och visst kan man ha det mycket sämre. Kram

 2. mamma C skriver:

  Vi har det så underbart bra här.
  Kram Carin

 3. Znogge skriver:

  Det kan man verkligen ha! Min svägerska åker ner i morgon och jag måste erkänna att jag är lätt avis men unnar henne det verkligen. Här är det höst tyvärr och det är INTE min grej!

  Ha det gott i värmen!

 4. Geddfish skriver:

  Det blåser snålt och regnet slår på rutan och jag vill bara vara. Inomhus. Detta klimat är inte min grej.
  Unnar er sol och värme, verkligen!
  Kram!

 5. Ditte skriver:

  Fastnade helt klart för idén att skick ut Patrik med en gitarr. och han kan ju ha en bandspelare med som ger extra toner. Sedan tror jag det skulle bli succé om du kunde vara dansös. Hade för mig att ppp- mannen hade en sån nu på slutet.
  Ha det fortsatt bra !
  Många tankar och stor kram

 6. yfronten skriver:

  Jag fattar inte hur ni orkar promenera över huvud taget när det är trettio grader varmt! När vi var på Bahamas var det nästan 40 grader och jag höll på att dö när vi skulle gå ett par hundra meter…

 7. Susjos skriver:

  Härligt med sommar i flera månader, och sommarkvällarna då det är en aning svalare är ju helt ljuvligt. Nej, inte vill ni vara här hemma där det just nu regnar och är +14 grader!
  Så roligt att ni träffat Staffan igen, haft lite kontakt med honom på messenger, så kul att han flyttat dit, lyckosten! Men visst är världen liten! 😀
  Ha det fint i värmen!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.