2,10 Euro!

Sat tv plus, Gofibra och Vega Fibra ja kärt barn har många namn. De byter namn och blir uppköpta fortare än man hinner skriva upp namnet! Jo det är vår internetleverantör vi pratar om. Även om internet inte är så viktigt så är det bra att ha…vi har haft samma leverantör sen 2014 men vårt avtal var väl lite för bra så nu vill de tvinga in oss på hastigheter som ingen behöver. De öppnade dessutom ett nytt kontor i stan förra året som vi tyckte var bra men det tog inte många gånger innan de ville tvinga in oss i världar vi inte har behov av. Patrik är duktig på att slingra sig men sista gången sa de till honom att nu är det verkligen sista gången, sen måste du uppgradera dig. Då gick Patrik tillbaks till det gamla vanliga kontoret utanför stan och där var det ingen som ställde några krav. Men efter att ha köat i måndags för att komma in och när Patrik sa sitt namn ringde varningsklockorna och personalen lyfte luren och ringde ett samtal till någon. Efter ett 9 minuters långt samtal berättade tjejen för Patrik att nu måste vi uppgradera oss. Idag betalar vi 20 Euro i månaden men de vill tvinga in på ett abonnemang som ska kosta oss 17,90 Euro!! Visst det är en sänkning med 2,10 Euro men det är aldrig kul att bli tvingad till något, men nu ser det inte ut som om vi har något att välja på.

Och det värsta är vad ska vi hitta på med förtjänsten på 2,10 Euro i månaden?

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Torrevieja förändringar och märktes . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till 2,10 Euro!

 1. friochlycklig skriver:

  Lägg dem i sparbössan och gör något trevligt om ett år. Trevlig helg! Kram

 2. mamma C skriver:

  Att bli påtvingad något är aldrig kul. Men i detta fallet var det väl ingen nackdel precis.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

 3. Znogge skriver:

  Ha ha! Den uppgraderingen fanns det ingen anledning att klaga på 😀

  Kram

 4. Ditte skriver:

  Aha! Nu var det alltså dags för det nya abonnemanget. Tja, ibland får man ta det som det är, Hade varit mer kännbart om det blivit dyrare förstås.
  Stor kram

 5. Pingback: En koll på bensinpriset i Torrevieja! | Rendahl i Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.