Man får rätta klädseln efter vädret!

Det är minsann inget lätt årstid att klä sig. Vantar och mössa finns inte ens i garderoben, men ska man ha kjol eller långbyxor är den eviga frågan. Tyvärr blir det ofta att man väljer långbyxor denna årstiden för man vet aldrig var man hamnar eller vad klockan blir innan man är hemma. För så fort solen börjar gå ner blir det kallt. Men i måndags hade vi inget alls bestämt och då fick det bli kjol och Patrik valde short före kjol. Är det vinter så är det.

Mercadonabygget har nu kommit upp över marknivå och vi hoppas de håller tidsplanen. Det är Amis favorit mataffär och när den blir klar så blir det säkert 100 meter närmare beroende var ingången hamnar såklart.

Vi gick bort till gamla kyrkan.

Söndagens karneval var över och nu höll de på att riva ner scenen de hade prisutdelningen på. Men den ska snart upp igen även om de har hotar med regn till helgen.

Jaja i måndags var det inget regn.

Ett litet stopp innan vi gick vidare…

…till hamnen. Där står turisttågen parkerade när det inte är säsong.

Hm Ami fick inte så många fina julklappar som hon önskat sig för hon hittade aldrig Tomen för att överlämna önskelistan. Men under de Tre vise männen paraden som var i Januari blev jag hoppfull igen. En hel vagn med paket.

Men nää, det kom inga fler paket än de som jag ärligt vann på julafton. i måndags fick jag förklaringen. Troligen hade inte adresslapparna varit ordentligt påklistrade på Amis paket. För det måste varit alla Amis saknade paket som låg kvar i vagnarna. Och det var inga dåliga paket, men de var för stora för att bära hem så vi får återkomma en dag med vårt lastfordon Loppan. Men kanske skulle man inte avslöja detta på bloggen innan vi hämtat paketen, men jag tror det bara är ärliga bloggläsare Ami har. Fast Ami fick faktiskt ett paket som skulle hämtas på posten från mina föräldrar med massor av gott och blandat i.

Vi vände in mot stan igen och här fanns folk som tänkte på allt annat än julklappar. Här ligger latmaskarna…

…medan vi travar på. Men det är snart vår tur, det går fort till augusti eller hann det bli oktober förra året innan första badet hanns med?

Vi sprang på…eller rättare sagt Patrik sprang efter Eva och Ivar haha. De försökte smyga förbi och trodde inte vi såg dem. Så lätt blir de inte av med oss.

Med sådant här väder ville man inte gå hem och var nu kortkläderna på så ville man få lite färg på benen.

På hemvägen tror jag det satt lika många kvar på stranden som det gjorde mitt på dagen.

Men nu var vi nöjda och skulle hem och fixa till maten.

Det är väl ändå ok med 24 grader i skuggan kl 16,35 i februari.

En vanlig februaridag i Torrevieja!

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vardagen i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Man får rätta klädseln efter vädret!

 1. friochlycklig skriver:

  Härligt med lite spontanitet i tillvaron. Kram

 2. Annica skriver:

  Livet på en pinne 🙂
  Kram

 3. Ama de casa skriver:

  Verkligen härliga dagar! Fast jag tycker nog att Patrik ska välja kjol nästa gång… 😀
  Kram

 4. mamma C skriver:

  Helt underbara dagar enligt mig.
  Kram Carin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.