Ibland drar det ut på tiden och ibland…

…går det snabbt!

Vi hade länge bestämt att gå ut och äta med Per och Annelie. Men allt efter som dagarna gick var det fler som blev hungriga och ville följa med så vi slog ihop allt till en middag.

Vi hade redan bestämt att gå till kinesen på Habanerasgatan. Sist vi var här för 1,5 år sen med Per och Annelie var Per envis och valde i finmenyn för det hade han minsann gjort förra gången, den gången lyssnade han inte på Patrik. Men det blev en dyr läxa för honom, med spanska mått haha. Men denna gången kom Per ihåg Patriks goda råd. Så blir det när två smålänningar möts. Visst, de har höjt meny till 10,50 Euro men då ingår givetvis en halv flaska vin per person så det är otroligt prisvärt eller som vi nu säger ett Bob ställe.

Proppmätta gick vi alla vidare till Bar Carlos för vi hade redan bestämt att vi skulle lyssna på musik och givetvis dansa. Men vad vi inte visste var att musiken blev inställd på grund av sanden som kom farandes i luften i veckan! Men vad gjorde det när man har trevligt sällskap.

I söndags tänkte vi ta en vilodag (hm men som det i efterhand visade sig att så blev inte fallet men det visste jag inte när jag började skriva detta inlägget) Ibland blir man avbruten mitt i jobbet!

Söndagen erbjöd blandat väder men vi hade tur att vara ute i rätt tid så vi fick mest sol på oss även om molnen var övervägande.

Det fixas och byggs snart i varenda hörna i stan. Här har man bytt ut hela kanten ut mot havet och satt upp ett nytt räcke som bara ska få lite färg på sig.

Som alltid är det mycket folk i rörelse på söndagarna.

En grad värmare än dagen innan så vi hoppas det fortsätter i den riktningen.

Hm ja det var ju här vi trodde söndagen och veckan skulle vara slut. Mitt i middagen ringde telefonen och Stefan sa -Vi är på er gata. Ok vi ska bara äta sen kommer vi ner till er.

Det är detta som är så skönt med att bo med gångavstånd till det mesta. Det är lätt att vara spontan då.

Men att vi skulle hamna mitt i en stor fotbollsmatch hade vi inte räknat med. Vi var de enda som inte var intresserade av TV men snart förstod vi vilket lag de andra hejade på…de var tysta och beställde in gravöl innan de gick hem. Jag tror det var Sverige som vann…

Ja så kan både en tisdag och söndag se ut i Torrevieja.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vänner i Spanien och märktes . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ibland drar det ut på tiden och ibland…

 1. mamma C skriver:

  Det är ju inga tråkiga dagar i alla fall.
  Kram Carin

 2. friochlycklig skriver:

  Det spontana kan vara det bästa ibland. Kram

 3. Annica skriver:

  Full rulle 🙂
  Kram

 4. Geddfish skriver:

  Jag tyckr att ni verkar ha det hur roligt som helst 😉
  Kram!

 5. Ditte skriver:

  Visst ska man passa på att ha roligt och göra det man gillar. Jag väljer ju gärna den lite dyrare menyn, som är billig ändå, för jag äter gärna köttet på järnplattan.
  Men mina ögon skådar inga pinnar. Ni var ju på en kinesisk restaurang….Hmmmm.
  Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.