Vissa veckor är inte som vanligt!

Min bror med familj har kommit ner till sin lägenhet de köpte i våras. Så det tillbringas mycket tid med dem men samtidigt ska man ta sig tid att umgås med alla andra. Nu är det mycket pusslande med att få ihop allt.

Tintero stängde i veckan som de alltid gör i november. Men det är första gången vi ser att de målar dagen efter de stängde! Det gör de alltid veckan innan de öppnar innan påsk. Då målar man rakt över all rost och smuts som blivit under vintern. Så nu blir man lite smått förvirrad. För inte är det påsk än fast man kan…

…tro det på vädret.

Vi har liite internetbekymmer sen i lördags. Ami har inga större internetbeskymmer men Patrik som inte äger en telefon har inte haft tillgång till internet på en hel vecka! Men det blir liite bekymmer med bloggen då Patrik tar bilderna. Och hade Ami inte haft sin telefon med sig så hade inte så mycket spontant hänt i våra liv. Patrik som fortfarande jobbar med röksignaler…men han är nu snabb på att ta kryckan när telefonen ringer bara för jag inte ska klämma in den mellan benen och veva runt med den.

Fast idag hade Ami inte behövt ha med sig telefonen för dagen var redan bokad med min bror och hans familj.

Vi försöker ta en kortare promenad fast ”kryckan” inte är så snabb längre. Patrik hotar med att köpa en rullstol eller annat snabbgående hjälpmedel för att få fart på tanten!

Vi såg att kommunen köpt in eller höll på att testa en ny städmaskin på Paseon.

Snabeln framtill på städmaskinen kunde de svänga runt stolpar och annat otyg som står i vägen. Även i städbranschen går utvecklingen framåt. Även om det kändes som det kommer ta betydligt längre tid med städningen. Ofta är det enkla det bästa!

Det var Stefan som ringde när vi var ute och gick. Han hängde med till Bar-Carlos där vi bestämt träff med min bror med familj.

Barnen såg Stefans sår på knäet och Ami som är som Skalman har allt i sin väska så han blev omplåstrad mot sin vilja av barnen haha. Vad gör man inte för små barn.

Denna veckan kommer inte bli som vanligt, men troligen blir den bättre än vanligt.

Annons

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vardagen i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vissa veckor är inte som vanligt!

  1. Mamma C skriver:

    Ibland skulle man behöva vara klonad för att vara med på allt.
    Kram Carin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.