Hela helgens planering sprack!

Vi hade planerat att spela Bowling och Patrik hade sin bilträff bestämd ihop med Stefan, Rulle och Derick i söndags. Men det har vi lärt oss, det är inte lönt att planera i Torrevieja fast det är det roligaste Ami vet.

I lördags ställde vi in bowlingen och sköt den fram i tiden. Även i Torrevieja kan folk ha annat för sig. Istället fick vi frågan om vi ville följa med och äta i lördags. Men lördagar kan vara långa så vi träffades en stund innan.

Matstället var bara runt hörnet.

Det var Rulle som frågade om vi inte kunde gå till den kinesen där man sitter vid bordet och blir serverad och äter alldeles för mycket mat! Det var andra gången för honom…och våra gånger som vi varit här går inte att räkna. Stefan var med såklart.

Alltid skönt med en promenad hem efter alla maten.

Våra underbara grannar Bosse och Mari har varit nere en vecka så det har blivit några träffar såklart. En kväll knackade de på dörren och det slutade med att de åt upp vår middag!! Jag tror de stod utanför dörren och luktade när maten började bli färdig. Spontana matgäster är de bästa då får de äta vad som finns. Det blev en trevlig kväll som alltid. I lördags kväll skrev Mari och frågade om vi ville följa med och ta en lunch dagen efter. Patrik ställde in bilträffen för den finns ju alltid kvar.

Så igår gick vi ner på Paseon.

Vi gick och satte oss på Ruta Al sur och fick det sista bordet. Men då servicen uteblev gick vi därifrån och satte oss på Lizzaran istället. Där var proppfullt med folk men snabb och bra service. Stefan ringde och höll oss sällskap.

Så trevligt kan det blir när planeringen spricker!

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vänner i Spanien och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hela helgens planering sprack!

 1. Mamma C skriver:

  Trevligheter oavsett om inte planeringarna faller in som det var tänkt.
  Kram Carin

 2. Znogge skriver:

  Med andra ord så är det egentligen inte lönt att planera alls utan bara ta det spontant som det kommer 😀

 3. Ditte skriver:

  Bra att inte vara låst vid en planering om en inte absolut måste. En bra dag blev det ju. Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.