Lite av helgens aktiviteter!

Lördagen var bokad för lite sportaktiviteter. Lite paus behövdes mellan spelen.

Vi var förståndiga för en gångs skull och gick hem i tid. Tur var väl det, annars hade kvällen slutat på Rockbaren!! Vi hörde dagen efter hur natten hade slutade för dem som var mindre förståndiga!

Igår gick vi bort till Irländska puben som firat hela helgen att de funnits i 23 år. Lördagens firade gick inte att ta bild på då de körde striptease med både manliga och kvinnliga modeller.

På Paseon hade en ny Clown dykt upp igår. Dock missade vi det bästa som vi bara såg på håll. Han klättrade upp på en lös stege, rakt upp i luften och jonglerade under tiden han höll balansen på stegen!! Inte ens Ami hade kunnat göra det bättre.

Vi tog en promenad lite söderut.

Men några timmar senare satt vi på vår terrass.

Borta bra…

…men hemma bäst. Ett underbart februariväder.

Och söndagskvällen avslutade vi med att lyssna på Elvis Presley. Fast vi brukar träffa på honom för vi vet var han bor. Men igår kväll var vi inte lika förståndiga att komma hem i tid…sådant får man lida för dagen efter.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vad händer i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.