Det blev en lugn hemmakväll igår!

Igår var andra kvällen på rad vi grillade.

Dock ingen sommarvärme men 15 grader strax efter 21 får man stå ut med,..kan

…Ami säga som stod inne i 21 graders värme men jag skickade ut lite glykol till Patrik så han kunde hålla sig varm ute i kylan. Och inte bara att han fick stå ut med kylan…

…ohyran hade kommit tillbaks…troligen gillar de…

…vinterkylan.

Gårdagens kväll var lugn, men raka motsatsen var eftermiddagen. Johnny kom ner dagen innan efter en långsemester i Thailand och en fem timmars försening då hans flygplan fått servicebehov…det fick flygas in reservdelar från England. Jaja det gick bra till slut. Och under tiden i Thailand hade han skaffat skägg för han hade sett att det var på modet i Torrevieja. Skäggligan på bild och alla lika snygga.

På andra sidan satt tjejerna utan skägg…

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vänner i Spanien och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det blev en lugn hemmakväll igår!

  1. Znogge skriver:

    Vilka härliga dagar ni njuter av!

    Kram

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.