Kvällslivet i Torrevieja!

Under frukosten hörde vi en krock runt hörnet. Vet inte hur många krockar vi hört genom åren här. Folk chansar hej vilt i korsningarna.

Senare på eftermiddagen blev vi hembjudna till Karin och Anders på några drinkar och tilltugg. Deras terrass går runt hörnet så de har två väderstreck och får då skugga på ena halvan. Det är minsann lyx med skugga i Spanien, åtminstone sommartid. Vintertid är det tvärtom då måste man ha sol annars fryser man ihjäl i Spanien. Ja vilka stora problem man har. Men lagom är bäst!

När solen gått ner och det blev lite behagligare temperatur ute gick vi ner till restaurang Roma och åt middag. Även Alingui hade fullt av folk.

Vattenfallet är renoverat igen och nu har man plockat bort de fladdrande plåtbitarna man satte din i fjol. De hade redan börjat rosta och såg inte så roliga ut. Nu såg det trevligare ut igen.

Och en fin belyst skylt har kommit upp.

Mätta och belåtna gick vi vidare.

Nu vill man njuta av kvällarna så mycket det går.

Och det var många andra som tyckte det samma.

Vi gick och satte oss på Jeremi’s.

Och det hann bli ny dag innan vi kom hem.

Annons

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Torrevieja förändringar och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kvällslivet i Torrevieja!

 1. Annica skriver:

  Visst är skuggan bäst denna årstid 🙂
  Kram

 2. friochlycklig skriver:

  Jag är så nöjd med att de flesta dagar är det största bekymret jag har, sol eller skugga. Det är helt ok för min del. Kram

 3. Ditte skriver:

  Vilken trevlig kväll! Och Perfekt med en terrass i två väderstreck för nu är det ju absolut med behagligt att vara i skuggan- Men bra att man kan välja. Vintertid är det ju tvärt om.
  Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.