Grillbuffé med live musik!

Vi hade bokat bord några dagar innan och det var tur för det var fullsatt. Vi började med en drink, kvällen skulle bli lång.

Redan när vi kom sa de att det var bara att gå fram till kocken och hämta mat när vi ville och äta hur mycket vi ville. Det är svenskar som tagit över stället för en tid sen så allt hade svenska smaker vilket passade oss bra.

Det stod flera olika potatissallader, pastasallad och goda såser framdukat.

Men inte blir det några snygga upplägg på tallriken när det är buffé! Fast man tycker man bara tar lite av allt så är tallriken alltid för liten. Jag åt mer grillade grönsaker än kött men Patrik gjorde tvärtom. Detta var Patriks tallrik.

Det blev några vändor fram till grillen där det låg olika kött, korvar, kyckling och grillade grönsaker. Det gick att gå fram hela kvällen och fylla på men till slut blir även en fattig mätt! Hur mycket mat som helst och grillmästaren ville vi skulle äta mer! Men vi var tvungna att lämna plats åt efterrätten som ingick! Patrik tog en brownie men vi övriga tog bara en kula glass.

Det var en kille som spelade goa låtar hela kvällen och vi hade tur att sitta i andra änden för flera av de som bokat bord och hamnat vid högtalaren var inte riktigt nöjda.

Men jösses så mätta vi blev haha. Ögat vill mer än magen. Att man aldrig lär sig! Och ändå säger de att förståndet kommer med åldern, men då är vi tydligen inte tillräckligt gamla än!!

Nu hade man önskat man hade haft längre hem för att skaka ner maten. Det är nackdelen med att bo i stan, det är för nära till allt. Åtminstone när man har ätit för mycket.

Huvudgatan in i stan är avstängd för trafik som vanligt på kvällarna.

Helt otroliga kvällar vi har nu.

Och än fungerar den nya belysningen på Vista Alegre.

Vi undvek fastamarknaden för där är lite väl mycket folk nu. Går man bara upp en gata via ”vattenfallet” så är det betydligt mindre folk.

Glass i stora lass, det måste gå bra för glassbarerna nu för det är fullt av folk och glass är inte ens billigt i Spanien.

Att det är betydligt mindre folk nu än innan Covid kom till världen syns tydligt! I vanliga fall skulle det vara helt omöjligt att hitta en ledig plats på Paseon.

Men nu kan man faktiskt hitta en plats eller i värsta fall behöva vänta tio minuter på att någon ska resa sig.

Men nu är det som trevligast med lite liv och rörelse.

Fast egentligen var detta en vanlig kväll i Torrevieja.

Om Ami

Den här bloggen handlar om oss och vårt vardagliga liv i Helsingborg och Torrevieja. Jag heter Ami och min man Patrik. Det är jag som är skrivaren i familjen, medan Patrik är den duktiga fotografen! Vi har en son, Max som är sambo med sin Frida och i juli 2017 fick vi vårt första barnbarn, en underbar liten prinsessa. Och i november 2018 utökades familjen med en underbar liten prins! Spanien har alltid legat oss varmt om hjärtat och i mars 2013 köpte vi vår lägenhet i Torrevieja. Välkomna att följa oss!
Detta inlägg publicerades i Vardagen i Torrevieja och märktes . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Grillbuffé med live musik!

 1. Annica skriver:

  Verkligen mysigt nere vid hamnen 🙂
  Kram

 2. Znogge skriver:

  Vilken god och bra kväll det blev!

  Kram

 3. friochlycklig skriver:

  Så härligt med grillbuffé. Jag har nog blivit lite ”lappsjuk ” för jag tycker att det är lite för mycket folk. Kram

 4. Ditte skriver:

  Vad gott och trevligt med den här grillbuffén! Och läget här vi fritidsbåtshamnen är ju jättebra. Att det blev en trevlig kväll är jag helt övertygad om.
  Stor kram

 5. yfronten skriver:

  Oj, har ni redan börjat med buffé igen! Ja, när det är i skålar ska det väl funka. Vilken massa god mat! 🙂

 6. Pingback: Bra ställe är värda fler besök! | Rendahl i Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.